top of page
Sök
  • Matts Josefsson

Vad Ska Folk Säga ?


Ja det är en mening som långsamt etsat sig fast likt ett långsamt distribuerat gift men som jag nu börjar extrahera bit för bit. Ibland kan man känna för något men plötsligt poppar rösten upp som säger att så kan du inte göra, vad skulle folk säga! Ja vad skulle folk säga? Är det inte intressant att vi uppehåller oss så mycket vid denna fråga? Jag tror att vi är påverkade av denna mentalitet mer än vad vi tror. Jag kan definitivt säga att många av mina val i livet har och är påverkade av vad jag tror jag kan och inte kan göra. Det är som om ens horisont är som den är beroende på vilken bild vi har av vad en horisont ska eller kan vara, bortom det ser vi inte. Men så finns det ju den där känslan inom som säger något annat. Som ser bortom horisonten. Som känner att det finns mer att uppleva än det jag hittills tillåtit mig att uppleva. Och jag pratar inte om att uppleva saker som att resa jorden runt och liknande strapatser. Jag har testat den grejen men det var inte för mig. Hittade inte mig själv i alla fall. För mig har det hänt på ett annat sätt. Det har liksom smugit sig på, en känsla som funnits inuti men som inte riktigt fått ta den plats den rättmätigt förtjänar. Varför? Vem vet, en rädsla att vara den man är kanske. Att vara den man är är enkelt men samtidigt svårt. Inte alla uppskattar att man är som man är, konstigt men så ser världen ut. Tror jag varit lite väl upptagen men vad folk ska säga fram till för ett tag sen, men det känns som det är ett kapitel som håller på att avslutas. Nu har ett annat kapitel börjat, det som handlar om att jag ska vara den jag är.

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ännu en artikel om Covid-19 kanske du säger? Ja, så länge det behövs för att väga upp den sjukt vinklade informationen vi får kring sjukdomen så måste jag skriva lite då och då. Vi har en sjukdom de f

Någon vecka sedan skrev jag en kort notis om hur jag ansåg att vi kunde/borde ta lite mer ansvar när det kom till att känna efter om vår förkylning var en vanlig sådan eller något annat som typ Covid-

bottom of page