Sök
  • Matts Josefsson

Vad Ska Folk Säga ?


Ja det är en mening som långsamt etsat sig fast likt ett långsamt distribuerat gift men som jag nu börjar extrahera bit för bit. Ibland kan man känna för något men plötsligt poppar rösten upp som säger att så kan du inte göra, vad skulle folk säga! Ja vad skulle folk säga? Är det inte intressant att vi uppehåller oss så mycket vid denna fråga? Jag tror att vi är påverkade av denna mentalitet mer än vad vi tror. Jag kan definitivt säga att många av mina val i livet har och är påverkade av vad jag tror jag kan och inte kan göra. Det är som om ens horisont är som den är beroende på vilken bild vi har av vad en horisont ska eller kan vara, bortom det ser vi inte. Men så finns det ju den där känslan inom som säger något annat. Som ser bortom horisonten. Som känner att det finns mer att uppleva än det jag hittills tillåtit mig att uppleva. Och jag pratar inte om att uppleva saker som att resa jorden runt och liknande strapatser. Jag har testat den grejen men det var inte för mig. Hittade inte mig själv i alla fall. För mig har det hänt på ett annat sätt. Det har liksom smugit sig på, en känsla som funnits inuti men som inte riktigt fått ta den plats den rättmätigt förtjänar. Varför? Vem vet, en rädsla att vara den man är kanske. Att vara den man är är enkelt men samtidigt svårt. Inte alla uppskattar att man är som man är, konstigt men så ser världen ut. Tror jag varit lite väl upptagen men vad folk ska säga fram till för ett tag sen, men det känns som det är ett kapitel som håller på att avslutas. Nu har ett annat kapitel börjat, det som handlar om att jag ska vara den jag är.

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Covid-19 Hysteri och Arrogans

Hej på er. Jag känner att jag måste ånga av mig lite angående den Covid-19 hysteri som vi alla finner oss i. Jag säger hysteri då jag anser det vara en sådan. Vad som har fått mig att skriva denna gån

Covid-19 Lite facts & figures

Hej på er Alla! Jag tänkte sätta ihop lite information och statistik kring Coronaviruset (COVID-19) då pressen verkar helt ointresserade av detta. Det enda vi får veta från dem är att jorden antaglige

The Importance of living in our true rhythm

I was just reminded today how important our rhythms are for us and I was specifically thinking of our children. They are quite often asked to go into rhythms that are not their natural or true rhythm.

About Me
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Twitter Icon

2018 Matts Josefsson Copyright

  • White Facebook Icon
  • Linkedin - Grå Circle
Join my mailing list

If you want to see more of me you can visit my Instagram page where I love posting pictures of what I'm up to in my day.