Sök
  • Matts Josefsson

Det fina livet, en maskerad lögn?

De flesta av oss vill leva det lugna sköna livet, utan en massa problem och bekymmer, och det är väl inget fel med det kan man tycka. Men det där bekymmersfria livet kan också vara en täckmantel för en massa annat vi inte riktigt vill ta itu med. När jag tittar ut i samhället ser jag inte en massa problem, inte direkt i alla fall. Saker ser ut att vara i sin ordning och under kontroll men när man får veta mer om vad som händer i folks liv så är allt långt ifrån perfekt, om ens bra. Det är så mycket som händer i våra hem, i våra liv som vi borde prata om men inte gör det. Så många förhållanden som går på sparlåga, hankar sig fram, men man vänjer sig. Kanske har man accepterat att det inte blir bättre än så här. Kanske det inte är bättre för att man inte pratar? Vad vet jag, jag är inte ens i ett förhållande, inte på det sättet i alla fall. Men jag kan i alla fall känna att det finns så mycket mer till livet än det vi accepterat hitintills. Kanske uppfattas de här tankarna som deppiga eller negativa, men jag skulle säga att jag är ärlig med vad jag ser. Jag ser att vi försöker skapa ett liv utan att fundera på om det finns mer till livet. Vissa av oss har helt lagt den diskussionen på hyllan, att det skulle finnas något mer till livet, något större än oss själva. Med tänk om det är det som gör livet trist och bara ok? Tänk om vi förnekar en sida av livet, av oss, som är helt naturlig och faktiskt livsviktig, som en blomma som förnekar att den behöver solens ljus för att kunna leva. Hmm.. vi är så mycket mer.. det kan jag känna.. Morgonens filosofiska tankar..

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Covid-19 Hysteri och Arrogans

Hej på er. Jag känner att jag måste ånga av mig lite angående den Covid-19 hysteri som vi alla finner oss i. Jag säger hysteri då jag anser det vara en sådan. Vad som har fått mig att skriva denna gån

Covid-19 Lite facts & figures

Hej på er Alla! Jag tänkte sätta ihop lite information och statistik kring Coronaviruset (COVID-19) då pressen verkar helt ointresserade av detta. Det enda vi får veta från dem är att jorden antaglige

The Importance of living in our true rhythm

I was just reminded today how important our rhythms are for us and I was specifically thinking of our children. They are quite often asked to go into rhythms that are not their natural or true rhythm.

About Me
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Twitter Icon

2018 Matts Josefsson Copyright

  • White Facebook Icon
  • Linkedin - Grå Circle
Join my mailing list

If you want to see more of me you can visit my Instagram page where I love posting pictures of what I'm up to in my day.